Telefon: 039 833 516 | email: info@vrt.ba
[adsense]

Lechuza

Koji lonci su baš za moju biljku?

Svaka Lechuza posuda ima svoje najbolje mjesto u Vašem domu, poslovnom prostoru ili objektu. Lechuza posude dolaze u svim oblicima, bojama i dimenzijama. Većina posuda su pogodne za unutrašnje i vanjske prostore. Odaberite vaše omiljene Lechuza lonce.
image 1

Ova vrsta posuda pogodna je za biljke koje imaju brz rast, također posude dolaze u različitim veličinama te nakon određenog vremena možete presaditi vašu biljku u veću posudu istog oblika. Ovi modeli dolaze u različitim veličinama i oblicima: CUBICO, Classico LS i QUADRO LS. Cubico oblik je najpopularniji Lechuza posuda na našem tržištu, uređuje mnoge domove i poslovne prostore.

image 2

Ako tražite ukrasne posude za cvijeće koje će biti na vašem stolu, prozoru, kuhinji ili jednostavno uz televiziju. Ovdje ćete naći Cubico Mini & Maxi, Puro Color 20, Delta 20 i Deltini posude koje su namjenjena baš za to. U njih možete posaditi orhideje i sve oblike sitnijeg kućnog cvijeća. Također super je kao poklon uz vaše omiljeno cvijeće za posebne prilike.

image 3

Želite li pretvoriti vaš balkon u zelenu oazu? Pokušajte s ovim Lechuza modelima: BALCONERA Cottage, BALCONERA Color i NIDO Cottage. Dolaze u dvije veličine te su idealne za vaše balkonsko cvijeće, također može se postaviti i na vanjsku stranu prozora.

Nakon što pronađete vaše idealne Lechuza posude krećemo na zasđivanje biljaka.

LECHUZA sustav je vrlo jednostavan i učinkovit za postavljanje, dovoljno je znati samo par stvari o sistemu i vaša biljka može otići u Lechuza kontenjer za samo nekoliko minuta.
image 1

1. Mjerač koji nam pokazuje kolko je vode ostalo u spremniku. Nakon što mjerač pokaže na minimum, potrebno je ponovno napuniti spremnik vodom.

2.Drenaža u koju biljka pusti korijen te uzima vodu po potrebi, kad biljka isprazni spremnik to je znak da moramo napuniti spremnik.

3. Spremnik s vodom.

4. Unutrašnji zatvarač koji je uvijek potrebno odviti tako da višak vode izađe iz spremnika te možemo biti sigurni da naša biljka neće uvenuti od viška vode.

5. Vanjski zatvarač potrebno je odviti ako se biljka nalazi na vanjskom prostoru, zbog kiše moguće je da vaća količina vode bude na dnu posude. U slučaju da je posuda u unutrašnjem prostoru moguće je ostaviti zatvoreno tako da se višak vode zadrži na dnu posude te na taj način ostavimo naš parket čist.

Upute za početak korištenja Lechuza posuda.

image 1
Gotovo sve Lechuza posude imaju kompletan set za pametno zalijevanej biljaka. All in one set. Oviso o modelu svak set ima svoj oblik unutaršnjeg djela posude, oblik mjerača i ostalo. Na slici je prikazan set za Lechuza Cubico posude koje su ujedno i najpopularnije i najprodavanije posude kod nas. Set se sastoji od unutrašnjeg dijela u kojem je spremnik za vodu, i u koji se biljka zasađiva, mjerača za spremnik vode i Lechuza PON drenaža koja daje optimalan dotok vode za korijen. Jedino što Vam je potrebno je treset koji možete također kupiti kod nas, bilo da želite Durpetu ili Brill.

Kontakt

Tel: 00387 39 833 516
Fax: 00387 39 849 159
Mail: info@vrt.ba
Web: www.vrt.ba
Put za Međugorje b.b.
88320 Ljubuški BIH

Radno vrijeme:
PON-PET 08:00-18:00h
SUB 08:00-15:00h