Telefon: 039 833 516 | email: info@vrt.ba
[adsense]

O nama

Mi smo kreativni. Mi smo profesionalni. Mi imamo iskustvo.

Vrt d.o.o. Ljubuški je osnovan 1996. godine i jedan je od glavnih distributera u Bosni i Hercegovini za kućno cvijeće, sezonsko cvijeće, ukrasno bilje, profi substrate i dr. Uz trgovinu bavimo se još i proizvodnjom ukrasnog bilja i sezonskog cvijeća te uslugom uređenja i njege zelenih površina. Iza nas su mnogi uređeni vrtovi obiteljskih kuća, poduzeća i javnih površina. Vrt d.o.o. Ljubuški je ekskluzivni zastupnik Brill-Substrate i Lechuza za BiH.
O nama

Ključni dio naše strategije uvijek je bio ponuditi klijentima veliki izbor kvalitetnih proizvoda po konkurentnim cijenama. Danas naš asortiman obuhvaća preko 1000 sorti.

Naša misija

Naša misija je da uzgajamo i distribuiramo visokokvalitetne sadnice i sadni materijal kako za privatne potrebe individualnih korisnika tako i za potrebe velikih klijenata.

Projektiranje

Naš stručni tim svakoga dana izlazi u susret najrazličitijim zahtjevima klijenata po pitanju projektiranja, uređenja i održavanja zelenih površina.

Naša snaga

Kako bi zadovoljili potrebe klijenta stvaramo individualan, inovativan i funkcionalan otvoreni prostor koji је uvjek u harmoniji sa okolinom i okolnom arhitekturom.

Preporuke

Kvalitet naših sadnica lako možete vidjeti posjetite li nas u firmi, također možete pogledati niz projekata koje smo radili proteklih godina.

Strategija

Naša strategija se temelji slušajući prijedloge i kritike naših klijenata. Uvjereni smo da je to jedini put do poboljšanja. Svaki klijent zaslužuje našu posebnu pozornost.

VRT KROZ POVIJEST

Kontakt

Tel: 00387 39 833 516
Fax: 00387 39 849 159
Mail: info@vrt.ba
Web: www.vrt.ba
Put za Međugorje b.b.
88320 Ljubuški BIH

Radno vrijeme:
PON-PET 08:00-18:00h
SUB 08:00-15:00h