Telefon: 039 833 516 | email: info@vrt.ba
[adsense]

Balconera Color

Balconera Color

KM 51.00KM 76.00

Balconera Color donosi svakom balkonu super izgled. Fleksibilan je i lako se sastavlja, pričvrstite ga za ogradu ili zid, možete i uz vanjski dio prozora, posadite cvijeće i uživajte u pogledu. U cijenu uključeno: izmjenjivi dio s uvučenom ručkom za nošenje i LECHUZA set za navodnjavanje (drenaža).

Očisti
SKU: N/A Kategorija:

Opis

Tajne LECHUZA posuda

Pametan način zalijevanja s LECHUZA posudama

Najvažnija stvar u prvoj fazi zalijevanja:Prvi put napunite spremnik za vodu nakon 12 tjedana (Broj tjedana može varirati ovisno o veličini i vrsti biljke). Kada biljka pusti korijen u Lechuza loncu i dođe do drenaže počinje zalijevanje preko mjerača u spremnik za vodu iz kojeg biljka po potrebi vuče vodu.
Kako spriječiti pogreške prilikom zalijevanja: Jednostavno napunite spremink za vodu kada mjerač pokaziva na “minimum” i mirni ste dok sve dok mjerač opet ne dođe na “minimum”. Nisu Vam potrebna znanja kolko koju biljku treba zalijevati već je dovoljno samo s vremena na vrijeme pogledati u mjerač.
Kontrola vodoopskrbe: Nije bitno da li vaše biljke zahtjevaju malo ili puno vode jer LECHUZA-PON (drenaža) regulira dotok vode do korijena i osigurava optimalno prozračivanje.
Stalna opskrba vodom: LECHUZA sustav zalijevanja pruža kontroliranu opskrbu vodom do korjena za veličanstven rast biljke.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Balconera Color”

Kontakt

Tel: 00387 39 833 516
Fax: 00387 39 849 159
Mail: info@vrt.ba
Web: www.vrt.ba
Put za Međugorje b.b.
88320 Ljubuški BIH

Radno vrijeme:
PON-PET 08:00-18:00h
SUB 08:00-15:00h