Telefon: 039 833 516 | email: info@vrt.ba
[adsense]

U susret 8. martu

Dragi naši kupci, i svi koji ćete to tek postati. Stigao nam je mjesec ožujak, mjesec u kojem obilježavamo jedan od, kroz godinu, dugo iščekivanih datuma, Međunarodni dan žena, poznatiji kao 8. mart.
 Ovog dana na poseban način našu pažnju, poštovanje i ljubav usmjeravamo i poklanjamo pripadnicama ljepšeg spola. Slavimo njihovo postojanje, uloge u našim životima, obiteljima, kao i sva njihova ekonomska, politička i društvena dostignuća. Povod nastanku i utemeljenju Međunarodnog dana žena pojavio se prvi put početkom 20. stoljeća na Zapadu, u doba brze industrijalizacije i rasta ekonomskih prilika koje su u to vrijeme često dovodile do protesta zbog loših radnih uvjeta i zlouporabe ženske radne snage. Svake godine, na taj isti datum, iznova pišemo najljepše i iskrene ljubavne stihove našim suprugama, djevojkama, majkama, sestrama, prijateljicama.

Kojim poklonom, osim poljubcem, zagrljajem i ljubavnim stihovima upriličiti ovaj dan?

S radošću Vam javljamo da se naša firma Vrt d.o.o. na poseban način pripremila za obilježavanje ovog datuma i na taj način olakšala Vaš izbor. 
Nadamo se da ćete posjetiti naše prostorije, prepoznati široku paletu izbora te vrhunsku i zavidnu razinu kvalitete našeg cvijeća. 
Ukoliko želite biti sunce Vaše voljene, posadite u njeno srce cvijet i veza između Vas bit će neraskidiva.
8mart18mart2

Odgovori

Kontakt

Tel: 00387 39 833 516
Fax: 00387 39 849 159
Mail: info@vrt.ba
Web: www.vrt.ba
Put za Međugorje b.b.
88320 Ljubuški BIH

Radno vrijeme:
PON-PET 08:00-18:00h
SUB 08:00-15:00h