Telefon: 039 833 516 | email: info@vrt.ba
[adsense]

Uvjeti poslovanja

Uvjeti prodaje i dostave

Artikle koje ste naručili ne isporučujemo na temelju narudžbe nego tek nakon što sredstva budu vidljiva na našem računu. Kod uplata u BiH bankama, to je najčešće unutar jedan do dva dana vidljivo. Ukoliko plaćate općom uplatnicom i želite da Vam pošiljka odmah po plaćanju bude isporučena, možete nam poslati na email uplatnicu, također pripazite da ispravno unesete poziv na broj odobrenja jer znatno može utjecati na brzinu isporuke.

Dostavu robe vrše LagerMAX i to isključivo na području Bosne i Hercegovine. Trenutno traje promotivno razdoblje besplatne dostave, pa je trošak dostave na VRT d.o.o.
Oblici plaćanja:
– internet bankarstvo
– opća uplatnica
– paypal
– osobno
Sve cijene uključuju PDV.

Registracija Korisnika

Usluge webshop-a možete koristiti bez registracije, također poželjno je napraviti registraciju zbog daljnje komunikacije. Polja koja su označena kao obavezna moraju biti popunjena da bi registracija vrijedila. U bilo kojem trenutku možete pregledati ili ažurirati osobne podatke koje ste upisali prilikom kreiranja korisničkog računa.

Reklamacije

E-mail adresa za reklamacijske upite je info@vrt.ba
Reklamacije uvažavamo prema specifikaciji proizvođača za proizvod koji ste kupili. Prilikom dostave poželjno je otvoriti artikal i pogledati ima li kakvih oštećenja koja su nastala prilikom dostave. Ukoliko postoji oštećenje molimo da vratite artikal nazad, te ako se ustanovi da je artikal oštećen dobit ćete povrat novca ili zamjenski artikal, o tom se dogovara isključivo emailom. Nakon pregleda artikla i potpisivanja reklamacije ne uvažavamo.

Cijene u valutama

Sva plaćanja će se vršiti u konvertibilnim markama (KM). U slučaju plaćanja preko Paypala izračunat je konverzijom cijene iz konvertibilne marke u euro. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost male razlike između originalne cijene prikazane na našoj web trgovini.

Uvjeti korištenja

Stranica www.vrt.ba je u vlasništvu tvrtke VRT D.O.O Ljubuški. Za vrijeme korištenja primjenjuju se ovdje navedena pravila i Uvjeti korištenja kao i svi važeći i primjenjivi zakoni. Zadržavamo pravo promjene ovih pravila i Uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave.

VRT D.O.O. ulaže maksimalne napore u održavanju informacija na stranicama web trgovine ažurnim i točnim.
VRT D.O.O. ne može jamčiti stopostotnu točnost svih prikazanih informacija o proizvodima i uslugama. U izuzetnim slučajevima su moguća odstupanja stvarnih podataka i podataka dostupnih na web stranicama.
VRT D.O.O. se obvezuje u svakom takvom slučaju revidirati narudžbu i kontaktirati kupca da se osobno dogovori o alternativnim rješenjima. Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na info@vrt.ba

Kontakt

Tel: 00387 39 833 516
Fax: 00387 39 849 159
Mail: info@vrt.ba
Web: www.vrt.ba
Put za Međugorje b.b.
88320 Ljubuški BIH

Radno vrijeme:
PON-PET 08:00-18:00h
SUB 08:00-15:00h