Ambrogio Robot!

Automatske robotske kosilice

Ambrogio robot automatska je kosilica trave koja automatski i sigurno kosi vaš travnjak. Na tržištu više od 19 godina, Ambrogio je idealna robotizirana kosilica trave za one koji traže profesionalizam, tehnološku inovaciju i izvrsnost u kombinaciji s poštovanjem prema okolišu. Ambrogio je savršeni saveznik za uređivanje bilo koje vrste vrta svaki dan: od malenih vrtova u stambenim naseljima, jednostavnih i kompleksnih do velikih vrtova. Funkcija za malčiranje omogućuje održavanje zdravog i lijepog travnjaka s manje gnojiva.
Visoka tehnologija i kvaliteta materijala koji se koristi za Ambrogio omogućuje odabir mjesta i vremena za aktivaciju robota tijekom dana tako da je vrt bez prepreka kad god je potrebno. Predstavljanje nove ZCS pametne tehnologije omogućuje vam sigurno spajanje s vašim Ambrogio robotom. U digitalnoj eri, robotizirane kosilice govore jezik budućnosti čineći život jednostavnijim: Ambrogio robot daje vam puno vremena i slobode kako bi u potpunosti uživali u svom vrtu i životu na otvorenom, čak i kada ste na putu.

Tri linije za vaše potrebe: GREEN line, jednostavan i intuitivan, PRO line, tehnološki napredan za profesionalnu uporabu, NEXT line, inovativan, hiperpovezan, modularan i otporan.


Green Line

Jednostavna i intuitivna linija za manje površine. Ekološki prihvatljiva i ne stvara veliku buku. Za manje i srednje vrtove.

Pro Line

PRO linija robotskih kosilica tvrtke Ambrogio dizajnirana je za one koji žele profesionalne i odlične proizvode. Za kompleksne i strme površine.

Next Line

Idealno za sve veličine vrtova jer se mogu adaptirati za manje ili veće prostore korištenjem odgovarajućih baterija. Futuristički orjentirane tehnologije!

ZSC Connect Modul

Ovaj novi ZCS uređaj omogućuje spajanje i interakciju s robotima u bilo koje vrijeme i na bilo kojem mjestu (s vašim pametnim telefonom ili tabletom). Korištenjem Ambrogio aplikacije za daljinsko upravljanje moguće je postavljanje vremenskih profila robota, potvrda lokacije (geo lokalizacija), izolacija i/ili rad na specifičnim područjima u vrtu (GoAway), nadzor statusa robota i primanje alarma iz vrta (alarm Geo ograde i napredni sustav protiv krađe). Zahvaljujući Go Home i Work Now funkcijama, moguć je povratak na postolje za punjenje i rad u vrtu.  Moguće je komunicirati s robotom pomoću virtualnog asistenta.

*Besplatan prijenos podataka dvije godine. Može se obnoviti nakon isteka.

INFINITY SYSTEM

+ INFINITYSYSTEM putem Cloud tehnologija i ZCS Connect, stvara zajedničku virtualnu kartu na području koje se kosi. Zajednička karta omogućuje robotima da znaju već pokošeno mikro područja optimizirajući radno vrijeme, bez zanemarivanja bilo kojeg područja i s maksimalnom preciznošću. Te na taj način rade u tandemu, bez ograničavajuće žice.

Amico Modul

Nova tehnologija s ZCS logotipom koja garantira rad Ambrogio robota u područjima na sigurnoj udaljenosti od same životinje dok ne dođe do automatskog gašenja noža. Mikro uređaj namijenjen za životinje prosječne veličine, a izgleda kao kornjača koja sudjeluje s Ambrogiom.
AMICO je bezopasan i siguran.

Katalog

Ambrogio robot proizvodi su Made in Italy: motori bez četkica, jake litijske baterije, otporni i pouzdani materijali koji imaju dug vijek trajanja, prekrasan dizajn koji nude visoke performanse na svim vrstama travnjaka.