Lechuza posude za vaše biljke!

Svaka Lechuza posuda ima svoje najbolje mjesto u Vašem domu, poslovnom prostoru ili objektu. Lechuza posude dolaze u svim oblicima, bojama i dimenzijama. Većina posuda su pogodne za unutrašnje i vanjske prostore. Odaberite vaše omiljene Lechuza lonce.

Ova vrsta posuda pogodna je za biljke koje imaju brz rast, također posude dolaze u različitim veličinama te nakon određenog vremena možete presaditi vašu biljku u veću posudu istog oblika. Ovi modeli dolaze u različitim veličinama i oblicima: CUBICO, Classico LS i QUADRO LS. Cubico oblik je najpopularniji Lechuza posuda na našem tržištu, uređuje mnoge domove i poslovne prostore.

Ako tražite ukrasne posude za cvijeće koje će biti na vašem stolu, prozoru, kuhinji ili jednostavno uz televiziju. Ovdje ćete naći Cubico Mini & Maxi, Puro Color 20, Delta 20 i Deltini posude koje su namjenjena baš za to. U njih možete posaditi orhideje i sve oblike sitnijeg kućnog cvijeća. Također super je kao poklon uz vaše omiljeno cvijeće za posebne prilike.

Želite li pretvoriti vaš balkon u zelenu oazu? Pokušajte s ovim Lechuza modelima: BALCONERA Cottage, BALCONERA Color i NIDO Cottage. Dolaze u dvije veličine te su idealne za vaše balkonsko cvijeće, također može se postaviti i na vanjsku stranu prozora.

1. Mjerač koji nam pokazuje kolko je vode ostalo u spremniku. Nakon što mjerač pokaže na minimum, potrebno je ponovno napuniti spremnik vodom.

2.Drenaža u koju biljka pusti korijen te uzima vodu po potrebi, kad biljka isprazni spremnik to je znak da moramo napuniti spremnik.

3. Spremnik s vodom.

4. Unutrašnji zatvarač koji je uvijek potrebno odviti tako da višak vode izađe iz spremnika te možemo biti sigurni da naša biljka neće uvenuti od viška vode.

5. Vanjski zatvarač potrebno je odviti ako se biljka nalazi na vanjskom prostoru, zbog kiše moguće je da vaća količina vode bude na dnu posude. U slučaju da je posuda u unutrašnjem prostoru moguće je ostaviti zatvoreno tako da se višak vode zadrži na dnu posude te na taj način ostavimo naš parket čist.

Marchioro Program

Marchioro program nudi preko 10 različitih kolekcija proizvoda koji okupljaju različite stilove, modele kao i jedinstvene i ekskluzivne boje.

Darwish Program

Tanng Program

Villa Program

Scheurich Keramika

Neka vas inspiriraju naše elegantne ideje i krenite izravno na otkrivanje naših keramičkih posuda za vaše sadnice, plastičnih.

Za unutar i izvana. Za svaki stil  i ukus.