L250i Elite

L250i Elite

Potpuno novi L250i Elite modeli simbioza su inovacije i tehnologije. Zaslon na dodir, napredni sustavi navigacije i standardni ZCS Connect modul robotima daju učinkovitost i inovativnost.

Compare
Kategorija:

Opis

Potpuno novi L250i Elite modeli simbioza su inovacije i tehnologije. Zaslon na dodir, napredni sustavi navigacije i standardni ZCS Connect modul robotima daju učinkovitost i inovativnost.

Bluetooth prijemnik Za prijenos ažuriranja programa s pametnog telefona/tableta u robot i za korištenje aplikacije “Ambrogio Remote” s iOS i Android sustava.
Senzor eco načina Za prepoznavanje pokošenih područja i smanjenje radnog vremena za kvalitetnu košnju i uređivanje travnjaka te manju istrošenost robota
Spiralni Rez u slučaju više ili deblje trave, robot automatski aktivira spiralne kretnje kako bi ubrzao košnju.
Patentirani prednji kotači pokreću se neovisno jedan od drugog, a istovremeno održavaju visoke performanse rezanja čak i na neravnim terenima.
“Smart Partition” Sustav Rezanja Robot stvara i sprema virtualne mape područja za košnju i pamti radno vremensko razdoblje za svako područje. Ako robot radi u području koje nije bilo pokošeno u dužem vremenskom razdoblju, reže travu pomoću spiralnog sustava s nasumičnim rezanjem.
“SDM” CUT (Sat. Dinamička memorija) Novi satelitski sustav navigacije, bazirano na naprednim algoritmima, robotu omogućuje prepoznavanje tek pokošenih područja. Robot stvara virtualne mape i reže dužu travu na neuređenim područjima, omogućujući uštedu vremena i veću učinkovitost.
ZCS CONNECT ZCS uređaj omogućuje spajanje i interakciju s robotima u bilo koje vrijeme i na bilo kojem mjestu (s vašim pametnim telefonom ili tabletom). Korištenjem Ambrogio aplikacije za daljinsko upravljanje moguće je postavljanje vremenskih profila robota, potvrda lokacije (geo lokalizacija), izolacija i/ili rad na specifičnim područjima u vrtu (GoAway), nadzor statusa robota i primanje alarma iz vrta (alarm Geo ograde i napredni sustav protiv krađe). Zahvaljujući Go Home i Work Now funkcijama, moguć je povratak na postolje za punjenje i rad u vrtu. *Besplatan prijenos podataka dvije godine. Može se obnoviti nakon isteka.
+INFINITY SYSTEM Omogućuje tandemski rad više kosilica na istom području. Jedna s drugom komuniciraju te na taj način omogućuju maksimalnu optimizaciju košenja travnjaka.

Dodatne informacije

Predložena površina m2

3200 m2

Tip Motora

Bez Četkica

Litij-ionske Baterije

1 x 7,5 Ah

Max dopušteni nagib

45%

Max Nagib

35%

Max nagib na rubu

20%

Prosječno radno vrijeme (+-20%)

03:30 h

Način ponovnog punjenja

Kontaktno

Tip noževa

Nož s 4 vrha

Širina rezanja

29 cm

Visina rezanja

25-70 mm

Spiralno rezanje

DA

"SDM" rezanje

DA

"Infinity" rezanje

DA

Automatsko poravnanje

DA

ZGD senzor

NE

Eco način

DA

Senzor za kišu

DA

Broj sektora

8

ZCS Connect Module

DA

Korisničko sučelje

Zaslon na dodir

APP kontrola

Bluetooth/GSM

Bluetooth prijamnik

DA

AMICO modul

opcijsko

Gumb za zaustavljanje

DA

Sigurnosni PIN

PIN & Geofence

Postaja za punjenje

DA

Postolje za punjenje

Opcijsko

Broj vijaka za fiksiranje

20 u paketu

Dužina parametarske žice

ne dolazi u paketu

Težina

15,3 kg

Veličina

580x500x290 mm

Profil Kotača

Flex Guma

Razina Buke

63 dB

Razina zaštite

IPx4

Upute

Radno Vrijeme

Pon-Pet 8:00 – 17:00

Sub 8:00-15:00

Kontakt

  • Email
  • Phone
    + 387 39 833 516
  • Address
    Hrašljani 9, Ljubuški 88320