Cascada Color

Cascada Color

Novi LECHUZA proizvod pod nazivom CASCADE COLOR je nešto predivno te izgleda kao toranj u koji možete posaditi sve što Vam padne na pamet, a najvažnija stvar je da se fleksibilno prilagođava svom okruženju. Njegov dizajn omogućuje kombiniranje visine tornja s 3 kata te kad ga prekrije cvijeće ne vidi se iz daljine što je super pri sadnji sezonskog cvijeća. Zauzima samo 60 cm prostora, te je moguće da ga stavite i na balkon.CASCADA Color nudi mnoge mogućnosti i ideje. U cijenu uključeno: dodaci za toranj u ovisnosi o visini i LECHUZA set za navodnjavanje (drenaža).

Očisti
Compare
SKU: N/A Kategorija:

Opis

Oops...
Slider with alias lechuzacascade not found.

Tajne LECHUZA posuda

Pametan način zalijevanja s LECHUZA posudama

Najvažnija stvar u prvoj fazi zalijevanja:Prvi put napunite spremnik za vodu nakon 12 tjedana (Broj tjedana može varirati ovisno o veličini i vrsti biljke). Kada biljka pusti korijen u Lechuza loncu i dođe do drenaže počinje zalijevanje preko mjerača u spremnik za vodu iz kojeg biljka po potrebi vuče vodu.
Kako spriječiti pogreške prilikom zalijevanja: Jednostavno napunite spremink za vodu kada mjerač pokaziva na “minimum” i mirni ste dok sve dok mjerač opet ne dođe na “minimum”. Nisu Vam potrebna znanja kolko koju biljku treba zalijevati već je dovoljno samo s vremena na vrijeme pogledati u mjerač.
Kontrola vodoopskrbe: Nije bitno da li vaše biljke zahtjevaju malo ili puno vode jer LECHUZA-PON (drenaža) regulira dotok vode do korijena i osigurava optimalno prozračivanje.
Stalna opskrba vodom: LECHUZA sustav zalijevanja pruža kontroliranu opskrbu vodom do korjena za veličanstven rast biljke.

Upute

Radno Vrijeme

Pon-Pet 8:00 – 17:00

Sub 8:00-15:00

Kontakt

  • Email
  • Phone
    + 387 39 833 516
  • Address
    Hrašljani 9, Ljubuški 88320