Next Line 4.0 Elite

Next Line 4.0 Elite

Elite model kombinira dvije značajke, fleksibilnost i modularnost s 4.0 tehnološkom inovacijom. Montiran je na ploču ZCS Connect uređaja koji zajedno s GPS, bluetooth i GSM tehnologijom omogućuje spajanje robota u bilo koje vrijeme i na bilo kojem mjestu na totalno siguran način.

Compare
Kategorija:

Opis

Elite model kombinira dvije značajke, fleksibilnost i modularnost s 4.0 tehnološkom inovacijom. Montiran je na ploču ZCS Connect uređaja koji zajedno s GPS, bluetooth i GSM tehnologijom omogućuje spajanje robota u bilo koje vrijeme i na bilo kojem mjestu na totalno siguran način. Moguće je zaustavljanje, pokretanje i izdvajanje područja za rezanje te nadzor robota jednostavnim dodirom gumba. Zahvaljujući Geofence Alarmu, sustav upozorava korisnika ako je robot napustio travnjak. Na ovaj način uvijek možete znati gdje se nalazi vaš Ambrogio 4.0. Napredni sustav protiv krađe. Može se kombinirati s Medium, Premium i Extra Premium strujnim jedinicama za prostore veličina od 2,200 do 3,500 m2. Extra premium omogućuje opremanje robota induktivnim uređajem za ponovno punjenje. Ambrogio se mora samo brisati uz postaju, a sada je manji i pouzdaniji te puni se na bilo kojem mjestu. Indukcijsko punjenje izbjegava uobičajeno čišćenje kontakata. Prilagodba visine oštrice jednostavna je i sada je i motorizirana, tako omogućuje upotrebu vašeg robota. ZCS tehnologija je učinkovitija i jednostavnija za upotrebu te interaktivnija: omogućuje lakše upravljanje na vašem travnjaku na potpuno autonoman način. Uvijek, na bilo kojem mjestu, u bilo koje vrijeme….super smart Ambrogio!

4.0 je jedina linija samoprilagodljivih robotiziranih kosilica s više od 6 godina garancije.

Bluetooth prijemnik Za prijenos ažuriranja programa s pametnog telefona/tableta u robot i za korištenje aplikacije “Ambrogio Remote” s iOS i Android sustava.
Senzor eco načina Za prepoznavanje pokošenih područja i smanjenje radnog vremena za kvalitetnu košnju i uređivanje travnjaka te manju istrošenost robota
Spiralni Rez u slučaju više ili deblje trave, robot automatski aktivira spiralne kretnje kako bi ubrzao košnju.
“Smart Partition” Sustav Rezanja Robot stvara i sprema virtualne mape područja za košnju i pamti radno vremensko razdoblje za svako područje. Ako robot radi u području koje nije bilo pokošeno u dužem vremenskom razdoblju, reže travu pomoću spiralnog sustava s nasumičnim rezanjem.
“SDM” CUT (Sat. Dinamička memorija) Novi satelitski sustav navigacije, bazirano na naprednim algoritmima, robotu omogućuje prepoznavanje tek pokošenih područja. Robot stvara virtualne mape i reže dužu travu na neuređenim područjima, omogućujući uštedu vremena i veću učinkovitost.
ZCS CONNECT ZCS uređaj omogućuje spajanje i interakciju s robotima u bilo koje vrijeme i na bilo kojem mjestu (s vašim pametnim telefonom ili tabletom). Korištenjem Ambrogio aplikacije za daljinsko upravljanje moguće je postavljanje vremenskih profila robota, potvrda lokacije (geo lokalizacija), izolacija i/ili rad na specifičnim područjima u vrtu (GoAway), nadzor statusa robota i primanje alarma iz vrta (alarm Geo ograde i napredni sustav protiv krađe). Zahvaljujući Go Home i Work Now funkcijama, moguć je povratak na postolje za punjenje i rad u vrtu. *Besplatan prijenos podataka dvije godine. Može se obnoviti nakon isteka.
+INFINITY SYSTEM Omogućuje tandemski rad više kosilica na istom području. Jedna s drugom komuniciraju te na taj način omogućuju maksimalnu optimizaciju košenja travnjaka.
Automatsko podizanje noža Omogućuje automatizirano podizanje noža.

Dodatne informacije

Predložena površina m2

1800 m2, 3200 m2, 3500 m2

Tip Motora

Bez Četkica

Litij-ionske Baterije

1×5,8 Ah, 1×8,7 Ah

Max dopušteni nagib

45%

Max Nagib

35%

Max nagib na rubu

20%

Prosječno radno vrijeme (+-20%)

2:45 h, 3:45 h

Način ponovnog punjenja

Induktivno, Kontaktno

Tip noževa

6 Oštrica

Širina rezanja

25 cm

Visina rezanja

20 – 65 mm

Spiralno rezanje

DA

"SDM" rezanje

DA

"Infinity" rezanje

DA

Automatsko poravnanje

DA

ZGD senzor

NE

Eco način

DA

Senzor za kišu

DA

Broj sektora

8

ZCS Connect Module

DA

Korisničko sučelje

Zaslon na dodir

APP kontrola

Bluetooth/GSM

Bluetooth prijamnik

DA

AMICO modul

opcijsko

Gumb za zaustavljanje

DA

Sigurnosni PIN

PIN & Geofence

Postaja za punjenje

DA

Postolje za punjenje

Opcijsko

Broj vijaka za fiksiranje

20 u paketu

Dužina parametarske žice

ne dolazi u paketu

Težina

15,5 kg, 15,8 kg

Veličina

635x464x330 mm

Profil Kotača

Gumeni

Razina Buke

63 dB

Razina zaštite

IPx5

Upute

Radno Vrijeme

Pon-Pet 8:00 – 17:00

Sub 8:00-15:00

Kontakt

  • Email
  • Phone
    + 387 39 833 516
  • Address
    Hrašljani 9, Ljubuški 88320